Plan a Pro

Wie zijn wijWelkom bij Plan a Pro. Mijn naam is Werner Eindhoven en ik ben de oprichter van Plan a Pro. Door de schaarste van aanbod van goed personeel wordt het steeds lastiger om vacatures te vervullen. Opdrachtgevers vullen deze vacatures door het inhuren van professionals. Zelf krijg ik wekelijks aanbiedingen, maar ook ik heb maar 2 handen. Helaas moet ikzelf (nieuwe) opdrachtgevers teleurstellen. Om de vraag te vervullen deelde ik mijn netwerk om de vraag te kunnen beantwoorden. Aan de andere zijde begon mijn netwerk mij steeds vaker te benaderen voor werkzaamheden. Hierop heb ik mijn netwerk opengesteld en is Plan A Pro ontstaan.  
Plan a Pro is geen detacheringsbureau. Ik ga niet opzoek naar kandidaten voor openstaande vacatures. Het is juist het tegenovergestelde. De Opdrachtgever kan shoppen in mijn netwerk van professionals om zijn opdracht te laten uitvoeren. Dit kan met één professional, maar kan ook met meerdere professionals tegelijkertijd.

WIJ ZIJN DE AIRB&B VAN DE VASTGOEDMARKT

De professional
Plan a Pro helpt interim en freelance professionals om direct met opdrachtgevers in contact te komen. Na gratis registratie kunt u door opdrachtgevers gevonden worden en eenvoudig reageren op interim opdrachten.

Groei als professional mee, door uw netwerk te koppelen aan het netwerk van Plan A Pro.

Opdrachtgever
Eenvoudig en voordelig professionals inhuren doet u bij Plan A Pro. Na gratis registratie kunt u door onze professionals bladeren en eenvoudig reageren of een afspraak inplannen. U kunt online zien welke professional beschikbaar is en kunt eenvoudig een afspraak inplannen.

  • 135

    Professionals

  • 120

    Bedrijven

  • 127

    Contracten

about

Onze werkwijze

Plan A Pro maakt het opdrachtgevers makkelijk om direct de beschikking te hebben over interim professionals. 

Onze werkwijze is in drie eenvoudige stappen uit te leggen.

arrow

Registreren

Professionals registreren zichzelf, vullen hun bedrijfsprofiel aan en uploaden hun CV. Daarnaast zal de professional zich middels een videoboodschap aan u voorstellen.

Vastleggen

Kijk of uw professional beschikbaar is en leg de professional vast.

Wij regelen de rest

Wij zorgen voor duidelijke afspraken, contractering(en), facturatie en eventuele andere administratieve handelingen.

Voor opdrachtgevens

Er zullen geen maandelijkse kosten worden gerekend.
Zoek eenvoudig de professional die bij jullie organisatie past. Klik op Zoek een Pro om gelijk te beginnen met zoeken.
Plan a Pro neemt alle administratie uit handen. De professional vult iedere maand zijn of haar uren in. U ontvangt daarvan automatisch een factuur. Wij regelen de afhandeling met de professional.
Bouw rechtstreeks een relatie op met een professional en spreek rechtstreeks een eerlijk tarief af.
U vind uw professional sneller door de professional als favoriet aan te merken. 

Voor professionals

Er zullen geen maandelijkse kosten worden gerekend.
Plan a Pro neemt alle administratie uit handen. Wij zorgen dat zowel jouw facturatie naar ons als de facturatie naar de opdrachtgever geregeld wordt.
Maak een account en profiel aan op onze website. Vul zoveel mogelijk gegevens in, zodat potentiele opdrachtgevers precies weten wat ze van u kunnen verwachten.
Rechtstreeks contact met de opdrachtgevers en ontvang een eerlijk tarief.
Bouw recensies op en wordt makkelijk gevonden door bestaande opdrachtgever en nieuwe opdrachtgevers

Tevreden klanten

Een paar mooie reacties van tevreden klanten.